Opis stanowiska:
- Wykonywanie podstawowych analiz mikrobiologicznych
- Kontrola jakościowa surowca, materiałów przyjmowanych do zakładu
- Kontrola wyprodukowanych półproduktów i wyrobów gotowych
- Przeprowadzanie audytów wewnętrznych, kontroli wewnętrznych
- Nadzór nad bieżącą produkcją i warunkami magazynowania
- Praca w systemach komputerowych firmy
- Współpraca z Pełnomocnikiem Zarządu ds. ZSZJ w opracowywaniu i doskonaleniu Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością.
Wymagania stawiane pracownikowi:
- Mile widziane wykształcenie wyższe kierunkowe (technologia żywności, towaroznawstwo, biotechnologia)
- Bardzo dobra organizacja pracy
- Systematyczność, terminowość, dokładność, samodzielność
- Dobra Znajomość MS Office
- Otwartość i umiejętność współpracy
- Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Oferujemy:
- Pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku i szerokich perspektywach,
- Możliwość wzbogacenia posiadanej wiedzy praktycznej i zdobycie doświadczenia,
- Kartę zniżkową do sklepu firmowego
- Opłacany przez pracodawcę nr telefonu z 10 GB Internetu do użytku prywatnego
Dołącz do zespołu firmy SEKO, która od ponad trzech dekad pozostaje niezmiennie na fali smaku, łącząc tradycję, innowacyjność i najwyższe standardy jakości. Nasza firma, rozwija się dynamicznie, oferując szeroki wachlarz produktów, które cieszą się uznaniem nie tylko na polskim rynku, ale także za granicą.
Prosimy o dopisanie do CV oraz listu motywacyjnego następującej klauzuli:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawąz dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".